PDA

View Full Version : asphalt 4 pentru s60v2

violonist85
07-12-2008, 11:52 PM
ANUNT MARE!!!!

A APARUT ASPHALT 4 download-abil de pe dotsis. il gasiti aici (http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?p=583433#post583433).

enjoy racing!:) drive safely!

ciprianxl
07-13-2008, 09:27 PM
Radu... ai putea te rog sa postezi toate jocurile Asphalt aici.. sau macar link-urile?Gasesc eu o modalitate de a le baga in telefon..chiar daca mi s-a stricat cablul!Vreau sa le joc si sa le termin pe toate .. incepand de la Asphalt 1!
Multumesc!

violonist85
07-14-2008, 11:44 AM
Radu... ai putea te rog sa postezi toate jocurile Asphalt aici.. sau macar link-urile?Gasesc eu o modalitate de a le baga in telefon..chiar daca mi s-a stricat cablul!Vreau sa le joc si sa le termin pe toate .. incepand de la Asphalt 1!
Multumesc!

cipee,nu promit nimic dar o sa incerc...ma uit si pe dotsis sa vad daca sunt postate sau nu ,ma uit si in tel sa vad daca mai am kit-urile(in caz ca nu sunt postate) si vad ce pot face..:)

diabolick_superior
07-18-2008, 09:53 AM
hm....eu cred ca cel mai reusit a fost...si ramane asp 1!!!!!macar acolo aveai mai multe posibilitati

violonist85
07-18-2008, 09:39 PM
ma,nu stiu ce sa zic.... mie-mi plac toate,de la 1 la 4 dar intr-o oarecare masura parca si mie imi placea mai mult primul. la Asphalt 4 am vrut sa dau si eu muzica mai incet si n-am reusit ca n-are optiune decat de ON si OFF.:(

diabolick_superior
07-19-2008, 09:17 AM
si pe deasupra...cand vrei sa faci curba ...mashina se misca cu totul ..parca se invarte pe un ax...si asphalt2 era mai bun decat 4....parerea mea...mashina nu se rasturna asa de repede....oricum...nu am mai vazut de mult un joc cu mashini facut cum trebuie...eu raman fidel tot lui asph1 si Rally Pro COntest PGr si racing Thunder..iar asa..de distractie...merge si KRally..