PDA

View Full Version : Telefonul Ideal

diabolick_superior
07-21-2008, 12:12 AM
Deschid acest thread pentru a da frau liber imaginatiei fiecaruia dintre noi.

Vreau ca aici, fiecare sa descrie telefonul care l-a visat in somn,pe care l-a desenat la scoala in orele de matematica....sa ne dea detalii despre performantele acestuia ,despre culoarea lui,forma tastelor,despre cat de tare se aude,ce stie sa faca, cum se incarca....trage cu laser sau nu....

Lasati-va dusi de imaginatie si creati-va propriul vostru aparat si bucurati-ne si noua inima cu minunatiile create de minte....

Recomand sa exagerati cat de mult doriti ,in orice detaliu;nu va opreste nimeni doar....

diabolick_superior
07-21-2008, 02:15 PM
Gata..telefonul meu trebuie sa fie ceva special....e de marimea unui pachet de tigari,confectionat dintr-un material extrem de rezistent,metalic-negru, nu are clapita.... si nici slide nu este....la telefonunl mei..primul lucru ce iti sare in ochi..este ecranul....cu toate ca telefonul este destul de mic...ti se pare ca are un ecran imens deoarece laturile sunt apropae inexistente..ecranul incepand la la 2mm de margine...are o rezolutie impresionanta si culorii cum nu se poate mai frumoase care imi permit sa vizualizez poze pretentioase....Camera foto-video nu ma dezamagest nici ea....iar daca faptul ca fac poze la 10Mp ma multumeste mai putin decat ca filmeaza mai ceva decat o camera profesionala de mare viteza.
Cu toate ca as fi putut inventa un alt sistem...pana la urma am ramas la Symbian 60 v2 - la telefonul meu fiind "s60 v2 ExtraMegaHut" adica inglobeaza toata tehnoligia disponibila la momentul de fata pe telefoanele mobbile...

Cel mai impresionant e faptul ca la jocuri proiecteaza in orice mediu imaginea 3d si pot juca jocurile de la 10 m de telefon fara a avea vreun alt dispozitiv...cum face....pai telefonul mei e ca un lilicac...daca joc ceva cu mashini ..iau ceva in mana si ma fac ca e volanul ..iar telefonul meu analizeaza si trasnpune in joc ceea ce fac..ceva de genu.....
Da...si pe deasupra...nu v-am spus ca merge orice joc PC,psp,ps..etc.etc fiindca inglobeaza si emulatoare pentru astfel de jocuri....

In prezent am pe el vreo 20 de jocuri de la PS si vreo 40 pentru windows...si pe langa astea ar mai incapea inca vreo 200 de jocuri ....ca ce naiba..am 900gb pe el....
AM acces la internet gratis ,mereu si nelimitat,oriunde acest lucru facandu-ma sa pastrez cartela sim doar pentru a avea un nr de telefon....
SI iti mai spun ceva..despre muzica.....se aude impecabil datorita castilor 5.1 cu placa de sunet incorporata ce se alimenteaza prin bluetooth direct de la bateria telefonul pe baza se bere ce tine uneori pana la 50 de zile daca ascult muzica,ma uit la filme sau joc jocuri direct pe proictorul sau...
Pentru distractie are o functie cu care pot prelua controlul altor aparate cu circuit integrat :))0

Telefonul meu se numeste Berea dcbeaumult

mersi pentru ca ati avut rabdarea de a citi......sper sa nu fiu singurul ce scrie

violonist85
07-21-2008, 03:12 PM
mersi,madalin!

ma,sa stii ca unele idei din postul tau sunt chiar interesante si posibile ca realizare.

dar,ai si cateva erori de logica cum ar fi:

1. cum dracu vrei tu sa ai sunet 5.1 in doar doua casti?!
2. cum crezi ca o sa mai vezi tu ceva pe ecranul telefonului aluia de la 10 m distanta?

telefonul ideal ptr mine ar arata cam asa:

un ecran cu multe milioane de culori,un sistem de operare OSX sau Symbian(de la S60 os9.3 in sus),o tastatura frumoasa luminata inteligent in functie de apelant si care stie sa-si ajusteze capacitatea in functie de lumina existenta deja in jur, un procesor suficient de puternic cat sa poata rula fara probleme orice aplicatie sau joc de ultima generatie,o interfata touchscreen, memorie babana(RAM si ROM) si multe talente in materie de muzica.

cata_bobo
07-21-2008, 04:48 PM
Design-ul lui 8600 luna,vreo 4 difuzoare cu "volum si bass nesimtit",ecran de 2.6 sau 2.8 inch cu cateva miliarde de culori si cu rezolutie de 1600x1200,sa faca poze de 6400x4800 si video la 1600x1200 cu cel putin 60fps.Neaparat symbian de la 9.3 in sus cu accelerometer si sa suporte si aplicatii de symbian 8,7 etc si sa mai aibe si touchscreen.In casti sa se auda musica ca si cum ai sta cu erechea lipita de un difuzor de 3000w dat la maxim.Memorie hmmm...numai vreo 100 de terabytes interna.Este mic si subtire ca un nokia 5310.Acesta e telul viselor mele;)

diabolick_superior
07-22-2008, 12:15 AM
waw....asa e....violonist..dar e visul meu:))........iar cata...sunt de acord cu bassul ala extrem extrem de puternic..

violonist85
07-22-2008, 04:28 PM
pai mai baieti ,voi vreti un telefon care sa sfideze legile fizicii? adica,am inteles ca e telefonul ideal da' nu ar trebui sa fie si un pic de realism in toata chestia asta?

diabolick_superior
07-22-2008, 05:56 PM
Daca ar fi sa fie ceva reall.sigur nu am avea bani sa le luam...asa ca ne asiguram intr-un fel..prin sfidarea legilor fizicii ca nu v-a fi pus niciodata la dispozitia cuiva:))))

violonist85
07-26-2008, 08:09 AM
mda,e si asta o chestie... dupa a mea parere,daca s-ar putea (dar evident ca n-o sa se intample lucrul asta) face o combinatie intre display-urile de la Samsung, meniurile de la Nokia si sunetul de la SonyEricsson(dar mai mult Sony :)) ar fi telefonul perfect. si,realizabil ar fi, din punctul de vedere al resurselor necesare desfasurarii unui astfel de proiect dar ce te faci cu mentalitatile oamenilor si cu politicile de piata?

diabolick_superior
07-26-2008, 09:08 AM
eu cred ca atat sony ericks cat si nokia ,siemesns ,samsung au tehenologia si capacitatea de a face o astfel de combinatie,insa ei nu isi permit deoarece..deja ..ai vazut ca cei de la nokia pierd clienti datorita copierii meniului dupa Motorola.Deja majoritatea seriilor E trebuie scoase de pe piata finndca nu se omoara nimeni dupa ele.

Ei au clienti fideli,care nu ar schimba nici in ruptul capului un Nokia pe un samsung ..si la fel si invers...iar odata cu evolutia ...tre sa isi ia si omul un telefon mai nou la care se asteapta sa gaseasca lucruri specifice firmei nokia nu motorola sau samsung,sau SE...

violonist85
07-26-2008, 10:06 AM
mda,adevarat... dar eu ma refeream doar la 3 dintre firmele mari: Nokia, Samsung, SonyEricsson.Si,ca sa fiu sincer,ma indoiesc ca Nokia a copiat ceva de la Motorola ci mai degraba invers. Meniul de Motorola,daca te gandesti la modele ffff vechi cum ar fi Motorola Startak sau mai stiu si eu ce caramizi, era super de kkt (sa-mi fie scuzata expresia dar asta e adevarul). Nu reuseai sa gasesti o optiune in meniu nici sa dai cu tunu' decat dupa muuuult timp de acomodare,pe cand,Nokia avea deja 3210,3310 care aveau si au in continuare un meniu mult mai bine structurat decat al celor de la Motorola. Deci, eu inclin in proportie de 99 % sa cred ca Motorola a luat ceva idei de la Nokia si nu invers.

hooliganstar
07-26-2008, 09:41 PM
telefon ideal: desighn exact ca si n93i (nimic neschimbat poate doar un ecran putin mai mare..(incape un 2.8 daca avem grija chiar un 3 inch), soft symbyan 9.2 and up + some features de de la windows mobile. emulator psp (ps2 ar fi ideal dar sa nu o dam in extreme :) ) mmmmm pt mine ar fi excelent, nu vreau nimic mai mult.

mphonez
08-03-2008, 12:48 PM
n93i, ca si hooligan, spune cam totul... n`am avut bani decat de un e50.. asa ca visurile`mi sunt mari :D

diabolick_superior
08-17-2008, 09:00 AM
ei...lasa..ca iesi tu la pensie si iti cumperi:)