PDA

View Full Version : Srpski Filmovi / srpska Muzika

xdy4k
04-10-2007, 03:39 PM
Braco, de mi recite stranice ili servere gde ima nase muzike i filmova. Trazim da mogu da pocnem da skidam. Ili odakle vi dobijate vasu muziku. I nemoj rec sa pijace - posto toga nema u nemackoj.

PP

D90!
04-16-2007, 08:49 PM
Brate ako kod vas nema pijace, uzmes fino kartu do Beograda ili Novog Sada pa fino dodjes kod nas na pijacu fino nakupujes sta ti treba i odes u njemacku podelis drugim Srbima koji zive tamo, da oni nebi trebali dolaziti cak ovamo. ;-)
Ne salim se, probaj on-line "pijacu", skidaj sa Torrenta, tj instaliraj neki peer-to-peer programcic, kao sto je µTorrent, i jednostavno ukucas ono sto ti treba u search-u u µTorrent-u. Ako vec neces da koristis µTorrent, tj ako hoces da koristis neki drugi p2p program poput (kao sto neki kazu boljeg poput Azureusa ali mislim da po meni nema boljeg od µTorrent-a)pitaj me da ti dam sajtove za skidanje .torrent fajlova.

srbenda
04-16-2007, 09:54 PM
Braco, de mi recite stranice ili servere gde ima nase muzike i filmova. Trazim da mogu da pocnem da skidam. Ili odakle vi dobijate vasu muziku. I nemoj rec sa pijace - posto toga nema u nemackoj.

PP

Brate za muziku ti je najbolji sajt www.cafe.co.yu
pa lepo sa leve strane odes na download muzike, pa izaberes domaci albumi novo i cepas brate ili odes u pretragu pa trazis.tu dobijes link do rapida ili sendspace-a i cepas.Pozdrav

xdy4k
04-17-2007, 03:01 PM
Brate za muziku ti je najbolji sajt www.cafe.co.yu
pa lepo sa leve strane odes na download muzike, pa izaberes domaci albumi novo i cepas brate ili odes u pretragu pa trazis.tu dobijes link do rapida ili sendspace-a i cepas.Pozdrav

Puno ti hvala. Sajt je bas extra. Sad imam da punim HDD. :D :cheers: