PDA

View Full Version : Besplatni SMS, ali stvarno

pantel
04-14-2007, 02:08 AM
Za razliku od često postovanih linkova za slanje sms-a, uslovljenih kliktanjem na raznorazne banere, skupljanje kredita i raznoranih gluposti kojim vas uslovljavaju da bi dobili po neki sms, SADA STVARNO možete slati neograničen broj sms-a širom sveta. Šta treba uraditi:

1) Skinuti Yahoo Widgets (http://widgets.yahoo.com/win/) i sms.widget (http://www.callwave.com/widgets/smsCheckForUpdates.aspx?src=SY&ver=1.2) jer bez Y.W. ovaj neće da radi.
2) Instalirati Yahoo Widgets i kopirati sms.widget u njegov (instalacioni folder) i startovati ga (dupli klik na sms.widget)
3) Pokrenuti Yahoo Widgets i podesiti SMS (nije teško) treba se registrovati i dobićete sms na mobilni sa aktivacionim kodom koji ćete ukucati na predviđeno mesto.
4) I to je sve :) ostaje jedino da uživate šaljući neograničeni broj besplatnih poruka (proverio sam radi 100%)

pedjarudnik
04-14-2007, 01:44 PM
Izgleda da ima neki limit a i nesto nece na 063.

D90!
04-15-2007, 02:03 PM
Probaj ovo:
www.callwave.com\sms\sms.asp

Edit; mislim da je nova verzija, ja je koristim, a tu sto si postavio u 1. postu je kod mene radila dan-dva i ne radi vise.
Edit 2: ova iz prvog posta ne podrzava international, ja mislim, dok ova podrzava... u svakom slucaju ova je bolja sto sam stavio link za nju, iz iskustva... imao sam obe.

homecrest
04-15-2007, 02:08 PM
molim vas linkove stavite u code...

D90!
04-15-2007, 02:30 PM
molim vas linkove stavite u code...

zasto linkovi moraju ici u code?

jameshatfield
04-15-2007, 04:01 PM
Ja mislim da tako stoji u pravilniku foruma ili ?

pantel
04-16-2007, 02:15 AM
Probaj ovo:
www.callwave.com\sms\sms.asp

Edit; mislim da je nova verzija, ja je koristim, a tu sto si postavio u 1. postu je kod mene radila dan-dva i ne radi vise.
Edit 2: ova iz prvog posta ne podrzava international, ja mislim, dok ova podrzava... u svakom slucaju ova je bolja sto sam stavio link za nju, iz iskustva... imao sam obe.

Ne znam sta da ti kazem, ja sam instalirao neki sms.widget koji je bio star i kad sam se konektovao trazio je update. Posle toga je sve bilo ok. Ja sam postovao samo link sa kog je izvrsen update (logicno je predpostaviti da je to poslednja verzija, zar ne?).

homecrest
04-16-2007, 09:58 AM
moraju biti u code a ne live linkovi jer tako pise u pravilniku ;)

D90!
04-16-2007, 07:53 PM
Pa dobro, ipak pravila su tu i postoje da bi bila prekrsena ;-)
ne, salim se, stvarno nisam znao, ok hvala da znam... /poz

pletko
04-24-2007, 11:30 PM
E hvala CARE radi 100%

smi86
05-02-2007, 04:40 PM
Ljudi moze mali help? Kod mene sve ovo radi, ali postoji dnevni limit od 5 poruka dnevno...Da li je kod svih tako ili ja u necem gresim? Ne kazem da je to malo "sto je dzabe i Bogu je drago" al' neko rece da nema nikakvih ogranicenja.... Please help!!

technobuba
05-02-2007, 04:59 PM
He he.....Pa drugar trebao si malo bolje to objasniti... :lam: znaci nije neograniceno...trenutno je nova verzija u toku....i mora se dati svoj br telefona...dok to u prosloj verziji nije trebalo...moglo se slati sa bilo kog dr broja ili imena.....
Sa tim je radio HIDE ip odlicno....sa ovim novim Y.W. tesko radi...radi ali treba dosta vremena da pronadje slobodnu ip....
Neka neko postuje HIDE IP 3.41...po meni extra verzija.....ja je imam al` nemam link odakle sam je svukao....
Pa neka bude neko dobrica i postuje to.....

{Pozdrav za sve Srbe :lam:

smi86
05-02-2007, 06:12 PM
Nisam siguran da sam razumeo poslednji post... Da li ovo moze da radi bez ogranicenja i kako u koliko moze? Ja sam skinuo hide ip platinum i kekovao ga ali meni izlazi ista poruka... Mozda sam malo dosadan ali ako neko moze da mi pomogne to bi mi puno znacilo... :doh:

technobuba
05-04-2007, 05:50 PM
Skontali su i oni da se salje nemoguc broj poruka dnevno...Pa je izashao i update Widgets-a....E sad....Radi ...samo shto na novoj verziji treba malo sacekati da se promjeni ip...ima i veze koju konekciju koristis...tj koju vrstu pristupa netu...ali u svakom slucaju radi.Samo podesi hide ip da lijevim klikom mjenjash ip...ali pazi da ti bude ugashen Widgets prije pokretanja hide ip-a....Meni u Bosni radi jos sam na wireless-u...Znaci...kada hocesh da saljes smsice pokrenesh prvo hide ip (ako ti je vec istekao) limit dnevni i onda pokrenesh Widgets ...malo sacekash i on ti kaze da ti je promjenio ip...kod mene pise kao trenutna zemlja odakle je uzeo ip tipa Germany,USA,Azerbejdzan.....bla bla....i tako mjenjash dok ne ubodesh....javi jesi li to sredio....koju verziju Hide ip-a koristish???Sad ima 3.41.... :saythat:

D90!
05-05-2007, 10:39 AM
ljudi zar nije bolja wadja sa nje mozes poslati ipak neogranicen broj sms (bar tako mislim)??? jest da se ne moze poslati poruka veca od 120 slova ali...

www.wadja.com

GeNiUsX
05-05-2007, 02:47 PM
ovo moram da probam...

homecrest
05-05-2007, 10:43 PM
ja licno neverujem tim stvarima inace radim na skripti za taj tkz dzabe sms ili free sms to su ti skripti koji preko operatorskog e maila pretvara u brojeve i mozes da saljes broj smsova neprestano inace sam uzeo skripti od stranih operatera jer su sigurniji od nasih inace nije tesko raditi sa njima pa tako ako mi ovo uspe podelicu je sa nekima od vas pa cu da uradim jedan tutorial kako uratiti tkakv skript samo treba biti pazljiv jer ako ti operateri vide da se nenormalno povecava sa tog porta poslatim smsova oni ce to proveriti i iskljuciti taj port i tako to pozzz...

GeNiUsX
05-05-2007, 10:45 PM
brate samo napred...javi ako treba pomoc!

smi86
05-08-2007, 11:47 PM
Hvala Tehnobuba! Ja koristim Hide ip 3.41 ali mi nesto ne uspeva... Do duse koristim kablovski net pa je mozda zbog toga (nemam javnu IP adresu nego je staticna ili sta vec...) Ako nesto budem uspeo da sredim sto se tice mene ja cu postovati ovde, mozda i jos neko ima slican problem.... Svaka cast Homecrest za podvig za tako nesto! Ponudio bih ti moju pomoc, al od mene nema neke vajde....tako da mogu samo da ti pozelim srecu....:applaus:

D90!
05-29-2007, 06:42 PM
Hvala Tehnobuba! Ja koristim Hide ip 3.41 ali mi nesto ne uspeva... Do duse koristim kablovski net pa je mozda zbog toga (nemam javnu IP adresu nego je staticna ili sta vec...) Ako nesto budem uspeo da sredim sto se tice mene ja cu postovati ovde, mozda i jos neko ima slican problem.... Svaka cast Homecrest za podvig za tako nesto! Ponudio bih ti moju pomoc, al od mene nema neke vajde....tako da mogu samo da ti pozelim srecu....:applaus:

koristi www.wadja.com sa nje mozes poslati neogranicen broj sms poruka. Jedini problem je to sto ne mozes poslati vecu poruku od oko 100 slova.

Sunce
06-01-2007, 03:07 AM
Sta reci program je dobar samo je meni limit 10 poruka dnevno..Inace Hide IP ne radi na statickoj IP adresi nego samo na dinamickoj...Ako neko hoce bas da promeni IP adresu onda neka slobodno skine Rapid Download Resseter sto sam postavila za hack Rapida....To je u stvari skripta koja menja IP adresu ...

ramzes07
09-14-2007, 12:07 AM
ne znam za vas ali meni nije besplatno. odma mi je izbacilo sajt sa ponudom od 5, 10 ili 20 $. tako da....

kizav
09-14-2007, 12:57 PM
Sada sam probao wadju i sajt je :cool1: ali je novost da su ogranicili broj poruka na 10 !!!
:cop: