View Full Version : Skrivanje IP?
Da li neko moze da preporuci nekakav dobar program s kojim mogu da povecam sigurnost i anonimnost dok sam na internetu, kao npr da sakrijem ip tj da se ne moze otkriti moja ip adresa dok skidam sa nekih sajtova ili dok skidam sa torrenta, u svakom slucaju kad radim nesto sto nebi trebalo - piraterija i slicne stvari....
Pozeljno je da program sam radi svoj posao (da se sam pokrece sa windowsom i da se ne treba nesto komplikovano podesavati :) ).
srbenda
04-17-2007, 01:55 AM
pa to bi trebao da radi hideIP on valjda sakriva a moze i da menja ip adresu, idi na search ima ovde negde na forumu mrzi me sad da trazim.I ima neka fora da menjas neke portove to je meni ortak namestao tako da sam uvek na net izlazio preko ETF-a,ali ne znam kako se to radi :D
Hide IP sam imao i odjednom je prestao raditi, po celi dan (kao) trazi proxy (lafo) trazi ip, jednostavno je radio mesec-dva dobro i prestao je raditi...
Ako ima iko ikakav drugi predlog neka kaze...
srbenda
04-17-2007, 11:39 AM
Brate ne znam sta da ti kazem, svi ce ti reci za taj hide ip.Probaj skini neku drugu noviju verziju sa dobrim krekom ocigledno ti nije bio dobro krekovan.
nik0lla
05-12-2007, 07:23 AM
Probajte PROXY SWITCHER. Lak je za koriscenje.
Torrent link: http://www.mininova.org/tor/607543
korgpa80
05-18-2007, 11:34 PM
Drugari pozdrav.
Da Vam kazem ja malo neka moja iskustva oko ovih stvari.
Taj HideIP - nema kojeg nisam probao, a svaki u sebe sadrzi i 'Poklone', pa ako nije nesto vece, barem neki spyware!
Zadnji sto me je dobro zezao je bio - Platinum verzija ovog programa, a nagurao mi je samo Saudijsku Arabiju, pa i u Google sam morao da pisem s`desna u levo :D
A i citam nesto po netu da su mnoge proxy servere ispozatvarali, a i one koje nisu - 'Nadgledaju' ih ...kao...malo vise......
Sad da ne izadje paranoja i teorije zavere:D ali sigurno znate ono - ako ga neko zezne sa necim malo vise preko 'granice' - odmah ce nadlezni naci naseg provajdera, pa i da idemo preko Tasmanije :)
Ima i onaj browser TorPak - ali i to - nije to......
Moze i u FF direktno da se unose proxy-serveri, ali kako sam vec rekao - em ih je ostalo malo, a i ako radi, ukoci surfanje do.........
Pozdrav, a ako treba neki programcic, da trazimo dalje ;-)))
PS.Sto ovome prijatelju znaci ovaj komentar u ovakvoj diskusiji - u postu gore????
nik0lla
05-19-2007, 02:35 PM
Ma 'proxy switcher' je prava stvar za te zezancije sa IP adresom.
homecrest
05-19-2007, 04:29 PM
jedino koji radi kako treba je proxy switcher sto se tice ip i u potpuosti se slazem sa nik0lom
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.