View Full Version : N70 Music
RankoK
06-24-2007, 08:31 PM
Pozdrav cenjeni clanovi...odusevljen sam forumom i izborom aplikacija i raznih stvari koje se mogu pronaci ovde...
S obzirom da mi je ovo prvi post da nesto molim/pitam...nadam se da je na pravom mestu...
Ovako, molio bih da mi neko kaze da li je moguce iskljuciti shuter sound i blic (totalno) na mojoj Nokii.Bilo kako... sem razbijanjem nokie od zid ili pod :D
Sunce
06-25-2007, 01:55 AM
Caos RankoK..Kao prvo dobrodosao na forum a kao drugo za camera sound nema da se iskljuci zvuk..jedino da ga stavis na silent mode i onda se necuje zvuk.A blic mozes samo da ga iskljucis kada slikas za video nema gasenje blica..
Pozz
vostezmaj
06-25-2007, 10:56 AM
RankoK,treba ti to da kad krenes u ribolov,pa malo izigravas paparaca a?! :asskicking: :uglyhammer:
Salim se,naravno(a mozda i ne).Uglavnom,ja sam bio ubedjen da sam negde cuo da ima da se iskljuci taj zvuk,ali izgleda sam se prevario.Sacekaj jos nekoliko ljudi da odgovori na temu,pa ces vidieti kako i sta? Inace na SE k300i(moj prvi fon u boji) ima to da se iskljuci,a ovde nema,strasnoooo...
imao sam 6600,i na 'simbiljanima' ne postoji nacin iskljucivanja 'skljocanja',sem u silent modu~kao sto je Sunce rekla
~R
homecrest
06-25-2007, 10:52 PM
evo i ja da potvrdim Suncin odgovor nemoze nikako sem silent mode
RankoK
06-26-2007, 02:18 AM
negde sam video program(aplikaciju) koja izmedju ostalog, sto prosiri "cameru" na ceo ekran, ne koristi shuter sound...?
samo tada nisam bio u toku pa nisam zapamtio ime programa...
inace hvala svima... ;)
Sunce
06-26-2007, 10:57 AM
Samo da znas nijedna apps ,koja vredi, zakameru nije mi radila na n70..
vostezmaj
06-26-2007, 01:02 PM
E ljudi,ajde stvarno malo da se potrudimo i da nadjemo neki app koji p\rosiruje kameru preko celog ekrana!To bi bilo extra...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.