PDA

View Full Version : .:: Problemi sa kompom ~ Pitanja ~ Software ~ Harware ::.

R2k
07-04-2007, 12:31 AM
*Posto vidim da nema slicne teme na nasem forumu (inace postoji na dotu,al eto za one kojima ne ide engleski bas najbolje),odlucio sam da otvorim ovu temu.

*Mozete postavljati svakakva pitanja vezana za probleme sa vasim kompom,bili oni harverske ili softverske prirode ...

*Ne postavljati pitanja vezana za kupovinu racunara i racunarskih komponenti jer tema vec postoji : Kupovina novog kompa (http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=53558)

Pa da pocnemo ... :strain:

~R

Veseliburek
07-06-2007, 06:00 PM
imam problem sa igricom FarCry...
naime, lepo ja ukljucim igru, ono se lep0 ucita, ja pocnem da se igram, ubiju me...
e i tu nastaje problem: krene da se ucitava i ons se zakoci i kada ja uradim ctrl+alt+del ono izadje i pise ``memory could not be written``...
i sto je najcudnije to se desi pri svakom drugom ucitavanju...
pocelo je nocas oko 2 ujutru...

Veseliburek
07-06-2007, 06:20 PM
evo sta javi...

R2k
07-11-2007, 08:42 PM
a pre toga je lepo radila ?

~R

dragonny
07-15-2007, 09:01 PM
Prvo proveri svoj komp od virusa (preporucio bi ti NOD32 (http://www.eset.com/)).
Kad to uradis, ako nadjes neke viruse, reinstaliraj igru i probaj ponovo.
Ako isto ispisuje onda mozda virtualna memorija zeza pa pogledaj i to (na My Computer desni klik> properties> advanced> settings)
Nebi ni skodilo da drzis updejtovane drajvere za graficku i maticnu.

***Predpostavljam da ti je komp dovoljno jak za tu igru jer sam je ja igrao na Celeron 2 - 633mHz, GeForce 2, i radila je!, do duse imao sam nekih 15fps ali jbg, sad imam Pentium D - 3.0GHz :)

R2k
07-15-2007, 11:26 PM
ne verujem da je virus ...
vidi ovako Bureche:

ako imas igru na jednom dvd-u ubaci je u WinISO>konvertuj je u Bin + Cue>CDImage > i to bi trebalo da resi probleme....
ako nece ni tada , nadji neki drugi cd ...

~R

homecrest
07-16-2007, 12:01 AM
ma pomozite microsoftu u borbi protiv piraterije nabavite linux(ili jos bolje hackintosh :p)

R2k
07-16-2007, 12:03 AM
hah :P

~R

dragonny
07-16-2007, 12:37 AM
:uglyhammer: :uglyhammer: :uglyhammer:

dragonny
07-16-2007, 12:38 AM
ne verujem da je virus ...
vidi ovako Bureche:

ako imas igru na jednom dvd-u ubaci je u WinISO>konvertuj je u Bin + Cue>CDImage > i to bi trebalo da resi probleme....
ako nece ni tada , nadji neki drugi cd ...

~R

Problem nije u DVD-u nego u windowsu, ispisuje mu memoru error a to DVD nemoze da izazove, samo virus/tojanac...

R2k
07-16-2007, 11:38 AM
pa nisam ni mislio na DVD kao DVD,nego na igru sa tog DVD-a ...
igra ne valja ...
al izgleda da necemo saznati sta je jer se Burek ne javlja ...

~R

dragonny
07-17-2007, 12:18 AM
e tu si mozda upravu, moguce je da ima neki bug i tu treba samo da patchuje igru, medjutim kao sto kazes, on je vec davno zaboravio na ovo...