PDA

View Full Version : POMOC N73!!! mrtav posle flesovanja

panki_86
09-02-2007, 11:53 PM
telefon sam flesovao sa nokia software update i tomo (vise pri kraju) mi je napisalo da se izgubila konekcija i od tada moja n73 ne upali.
probao sam dead phone flashing preoko pheonixa 2007 i napise mi da ne nadje telefona.
Sta da radim???

Lomnica_city
09-03-2007, 11:52 AM
Koliko dugo si cekao kad si cuo da se izgubila konekcija pre nego sto si skinuo telefon sa kabla!?Ako si cekao manje od par minuta onda si sam kriv za pucanje flesovanja,jer telefon pri kraju flesovanja (koliko se secam na otprilike 75-80%) izgubi konekciju i na par minuta deluje kao da je sve blokiralo,a onda ga odjednom konektuje (cuje se i onaj zvuk kao kad ustekas nesto u USB) i za par sekundi slisti preostalo flesovanje i to je to!!
Dead phone flash iz Phoenix-a koliko znam radi samo za series40 Nokie,ne i za series60,tako da je najbolje da ga odneses u neki servis i platis 10 eura da ti flesuju ponovo jer je telefonu sada potreban kabal sa sopstvenim napajanjem i box sa odgovarajucim softverom koji ima napredne opcije za flesovanje!
Pozdrav :cool:

panki_86
09-17-2007, 10:01 PM
Platio sam 5 evra na jednom servisu i moja n73me radi savrseno! Hvala na pomoci Lomnica_city.