PDA

View Full Version : Cateva cuvinte despre voi...:-)

violonist85
04-30-2008, 09:33 PM
Salutare tuturor romanilor!
Se pare k in sfarsit exista o sectiune in acest forum special pentru noi,romanii.

Evident e un motiv d bucurie dar nu trebuie sa uitam faptul k pentru a mentine aceasta sectiune "in viata",e nevoie d useri activi si d idei noi.
Am deskis acest nou thread pt a vedea,in primul rand,cati useri sunt cu adevarat interesati de aceasta sectiune si in functie d asta,va ramane sau nu activa,sa ne cunoastem mai bine noi intre noi si poate cu timpul ,sa invatam k dak dorim ajutor,trebuie sa oferim la randul nostru acelasi lucru...

Pentru inceput,hai sa facem cunostinta si cunostinte...:-)
Numele meu este Radu,sunt student la Facultatea de Muzica din Bucuresti si sunt pasionat d tel mobile cu sistem d operare Symbian si nu numai...
Acum folosesc (si sunt destul d multumit d el) un Nokia N70 Music Edition.

Nu uitati k d voi depinde dak aceasta sectiune va ramane pe mai departe sau nu asa k astept cateva cuvinte despre voi in acest thread. Multumesc! :-)

RaZVaN_17
05-01-2008, 10:17 PM
Salut!
Eu sunt Razvan din Craiova, elev in clasa a XII-a la liceul Traian Vuia si sper un viitor student al facultatii de automatica din Craiova.
Pot sa zic ca sunt o persoana care ii place tot ce este nou si vechi, si sunt un fan gsm.
Am avut pana acum telefoane fara sistem de operare foarte bune dar pot sa zic ca am ajuns un fan Nokia "N" de cand cu N73 Music Edition-ul pe care il detin.
Ironic pana cand am ajuns sa detin unul ma juram ca nu o sa am un asa telefon, chiar detestam N-urile.
Imi place o provocare si pot sa zic ca telefonul imi da destule :D
In rest ma bucur ca s-a creat o sectiune pentru noi pe acest sit important, inseamna ca suntem multi si ca am fost observati.
Daca suntem multi va astept si eu impreuna cu violonist85 sa postati aici si sa devenim una dintre cele mai active nationalitati de pe dotsis.
Ar merge creat in aceasta rubrica a romanilor o zona de help unde sa cerem sau sa dam ajutor, deoarece cred ca este mai usor in romana decat in engleza.
Urez succes acestei zone si cati mai multi vizitatori!
Salut!:cheers:

violonist85
05-01-2008, 10:34 PM
Imi place o provocare si pot sa zic ca telefonul (N73) imi da destule :D

Ar merge creat in aceasta rubrica a romanilor o zona de help unde sa cerem sau sa dam ajutor, deoarece cred ca este mai usor in romana decat in engleza.

inca esti la inceput in materie de Symbian si e normal sa-ti dea batai de cap la unele chestii,mai ales cand il folosesti intensiv si nu doar pentru apeluri... dar cu timpul o sa inveti tot felul de smekerii utile care,in anumite situatii te pot scoate din belele mari cu telefonul. daca ti se strica tel si nu stii ce sa-i faci sau se misca din ce in ce mai prost,o sa inveti unde sa intri si ce sa faci sa-l readuci la viata sau sa-i imbunatatesti functionalitatea.

cat despre o sectiune de help,crede-ma ca m-am gandit deja si cred ca ar fi o idee foarte buna.
insa nu stiu de cat de mult spatiu dispune forumul ca sa nu ne intindem mai mult decat ne e plapuma si sa nu apara probleme din cauza asta.oricum,orice idee e binevenita si apreciata si eu consider ca lucrurile mari se fac cu idei mici...dar bune.:-)

flavius1611
05-02-2008, 10:24 PM
salut.
sunt flavius din alexandria.
sunt asistent de farmacie si de vreo 2 ani folosesc nokia cu symbian :).
m-am descurcat si de data asta sa imi iau certificat,asta pt ca imi skimb tel cam des :).
in rest ma bucur ca ni s-a acordat sansa sa avem si noi romanii loc pe acest site.
bafta in continuare.

ciprianxl
05-03-2008, 12:40 AM
Salut
Ma cheama Ciprian.Sunt student in anul 1 la Politehnica din Bucuresti,facultatea de Transporturi,sectia Telecomenzi si Electronica in Transporturi!
Sunt un novice in telefoane ,dar unde pot ajuta,ajut cu mare placere!Primul meu telefon "destept" a fost un Nokia 6230, dupa el, Nokia 6260,Iar acum detin un N70 de pe care in momentul acesta scriu acest reply!
Sa le multumim celor de la dotsis pentru acest mic forum dedicat romanilor!
Thank you Dotsis!

...... Scuze Radu pentru intarziere!

diabolick_superior
05-06-2008, 09:12 AM
SAlut....sunt Madalin din Vaslui,sunt student in ultimul an la facultatea de Geografie si Geologie -Mediu- si sunt pasionat de telefoanele cu Symbian.
Am inceput cu un Q-gage Qd, apoi 6680,n70 iar in prezent detin un 6630 si un N70 si sunt multumit de ele...de obicei pe 6630 fac experimente de soft si daca e sa mearga le aplic pe N70:))

Sunt bucuros ca nu mai e neaparat necesar sa folosesc limba engleza in acest forum!Cred ca si voi sunteti de acord cu mine..nu ca ar fi fost grea...

eroticaxp
05-07-2008, 12:14 AM
Sunt Vik din Constanta ...student la Spiru Haret la Management... am specializare plurivalenta in IT cu diploma obtinuta la coltu strazii adica "self-taught". In ale GeSeMeului sunt acced catre nivelul de advanced adica am niscavai cunostinte. Am avut multe telefoane de alungul timpului. Sunt un fan inrait Nokia. Se pare ca sunt singurele telefoane cu care pot intra intr'o symbioza perfecta :D. Momentan sunt fericitul posesor al unui Nokia 5300 , Nokia 6600 si Nokia 2610. Am observat ca posturile voastre sunt vechi de cateva zile si asta m'a determinat sa raspund. Laudabila intentia celor de pe DotSis sa ne faca un locshor al nostru al romanilor. O sa am in vedere trimiterea unei invitatii unui cunoscut de'al meu de pe Softpedia un as in ale telefoanelor mobile GSM si nu numai si anume stimabilul Cosconor. Ne va fi de un real ajutor. In rest toate bune si frumoase. La cat mai multe threaduri si posturi UTILE. HAI ROMANICA!!!

violonist85
05-12-2008, 07:40 PM
dintre toti cei care au votat pentru deschiderea acestei sectiuni numai 6 sunt cu adevarat interesati? ma intrebam si eu...

diabolick_superior
05-12-2008, 08:24 PM
NU prea stie romanu` multe lucruri despre symbian,probabil ca majoritatea nici nu stiu ce poarta in buzunar,altii confunda java cu symbian....si altii sunt....prea....prsti...si nici nu trebuie bagati in seama.....ce naiba.....NU ai cu cine Domle...niste Tarani ca in reclama aia ...:))

Oare un nokia N95 tot 29 de milioane o ramas la noi in tara asta?..Ma duc sa imi iau si eu 10 Bucati ca am vazut in state ca e doar 300 euro!:)))

ciprianxl
05-12-2008, 10:14 PM
Ce dreptate ai Madalin!Am trait multe faze de genul... eram intr-un magazin cu telefoane si vin niste rromi intreband "Doamnaaaa... da telefon Nochia cu muzici aveti doamna?"!Sau in alt magazin...vine un tip si intreaba..."Care este cel mai "bengos" telefon de aici?" ... Citez : "NU ai cu cine Domle...niste Tarani"
Scuze de offtopic ..dar pacat de micul ajutor oferit de dotsis!

ciuleandra
05-29-2008, 06:53 PM
Salutare lume!

sunt destul de "nou" in lumea symbian-urilor, am un e51 atm.

sunt din Craiova, medic in devenire :)

imi place de e51, ca am spre ex un dictionar medical pus pe el[foarte util], am netter [un atlas], carti in format electronic, deci informatia "comes in handy".

deci caut in principal pe aici, cai pentru a deveni mai bun la ceea ce fac :D si symbianu pare-se a fi una din ele

Bine v-am gasit si happy posting :best_wishes:

violonist85
05-29-2008, 08:43 PM
Multumim frumos da' eu,personal,speram sa ne spui si un nume.:-)

deejay4angels
05-29-2008, 10:51 PM
Salutareeeee!

Uite ca este si sectiune DotSis in limba romana!. :lol:

Insa probabil este nou deschisa, pentru ca observ putina activitate aici... :(

De ce nu sunt deschise topic-uri noi pentru discutii, opinii, teste, etc? :confused:

Hei moderatorii, faceti putina animatie pe aici! :boxing: :uglyhammer: :asskicking: :rofl::cop:

Numai bineeeee!

Adi / Iasi

UNIXes
05-29-2008, 11:30 PM
Cristi,nascut si crescut in Timisoara,terminat cu greu liceul si apoi plecat in lume,ca deh,e mai verde iarba vecinului (si chiar este).Am intrat pana acum cu nickul RottenKid dar acesta e al unui prieten care mi l-a imprumutat odata sa iau ceva de pe dotsis,iar acum am decis sa imi fac si eu o identitate proprie pe-aici.Am observat ca se obisnuieste sa se spuna ocupatia.Imi pare rau dar nu am asa ceva :) . Nu imi place si nici nu mi-a placut scoala (fara regrete) deci nu sunt vreun student la...etc etc,viitor...bla bla bla.Munca nu imi place nici sa o execut nici sa ma uit la altii cum muncesc dar oricat am incercat sa ma feresc de ea nu am reusit.Momentan insa trandavesc,stau pe net pana ma plictisesc si apoi ma bag la un film,mai joc un FIFA pe ps3,ma plictisesc si de ala si ma pun sa butonez telefoanele si tot asa pana ma ia somnul.Imi place tot ce apartine de informatica,electronica,euto,mecanica auto,femei,tigari,mancare buna (de preferat cat mai multa carne),sucuri de orice gen numai sa fie acidulate,cheltuirea banilor pe orice chestie care consuma curent si ca tot sunt pe dotsis,telefoanele mobile si softurile pentru acestea ocupa un loc de frunte in tumultoasa mea viata.Nu stiu ce sa mai zic despre mine,pe care il intereseaza ceva anume poate sa ma intrebe,raspund fara probleme,nu mi-e rusine,frica,nu sunt mandru ci doar indiferent aproape de maxim.
O zi buna.

violonist85
07-06-2008, 07:25 PM
Bună. Ce mai faci? Numele meu e gawjuz. I sînt nou aici. Avea grijă! Au o zi buna!

te salutam,Gawjuz! data viitoare te rog sa postezi in sectiunea potrivita!:) multumesc!

ciprianxl
07-13-2008, 09:09 PM
te salutam,Gawjuz! data viitoare te rog sa postezi in sectiunea potrivita!:) multumesc!
Am impresia ca Gawjuz nu este roman.. Traiasca Google Translate!:victory:
..si anume "Hi.How are you?My name is Gawjuz .I am new here.Have care!Have a nice day!"

violonist85
07-14-2008, 11:48 AM
Am impresia ca Gawjuz nu este roman.. Traiasca Google Translate!:victory:
..si anume "Hi.How are you?My name is Gawjuz .I am new here.Have care!Have a nice day!"

da,ma indoiesc ca e roman dar atata timp cat a postat in romana(cat de cat) si in sectiunea in limba romana...am crezut de cuviinta macar sa-i raspund la salut.:)

diabolick_superior
07-14-2008, 02:20 PM
si noi il salutam....indiferent de nationalitate,daca e emo sau nu...daca tine cu Denisa sau cu Guta sau cu marilin Manson...sa fie sanatos....daca sia dat interesul sa intre pe forumul nostru si a mai si scris in lb romana...eu il felicit....eu sincer ....nu as intra pe forumul talibanilor si sa ii salut...."nu fac discriminare"

cata_bobo
07-18-2008, 12:40 AM
Salutari,ma numesc Catalin,sunt din Judetul Sibiu,am 16 ani(aprope 17) sunt la liceul C.Noica cls X-a,dar pot sa zic ca sunt innebunit dupa telefoanele cu symbian;)
Primul symbian a fost un n70,la inceput nu mi-a placut deloc,era ceva cu totul nou,multe chestii nu intelegeam,dar am gasit site-ul acesta si cu ajutorul lui am intrat in lumea symbianului.:) dupa 2 sapt il iubeam.
Acum am un n73me,il am de 8 luni si sunt destul de multumit de el.
E chiar bine ca dotsis a focut o arie si pt romani,asta inseamna ca suntem destul de impotanti:D
In legatura cu taranii si cu prstii,cunosc pe 2 care si-au luat n95 respectiv n95 8gb doar pt ca e cel mai tare,dar ei ce fac cu el?? suna gagicile...:uglyhammer: bine ca fac macar atat cu el:)

Va salut si o sa ne mai vedem pe dotsis,e chiar cel mai tare site pt telefoane symbian.;)

violonist85
07-18-2008, 01:23 AM
Salutari,ma numesc Catalin,sunt din Judetul Sibiu,am 16 ani(aprope 17) sunt la liceul C.Noica cls X-a,dar pot sa zic ca sunt innebunit dupa telefoanele cu symbian;)
Primul symbian a fost un n70,la inceput nu mi-a placut deloc,era ceva cu totul nou,multe chestii nu intelegeam,dar am gasit site-ul acesta si cu ajutorul lui am intrat in lumea symbianului.:) dupa 2 sapt il iubeam.
Acum am un n73me,il am de 8 luni si sunt destul de multumit de el.
E chiar bine ca dotsis a focut o arie si pt romani,asta inseamna ca suntem destul de impotanti:D
In legatura cu taranii si cu prstii,cunosc pe 2 care si-au luat n95 respectiv n95 8gb doar pt ca e cel mai tare,dar ei ce fac cu el?? suna gagicile...:uglyhammer: bine ca fac macar atat cu el:)

Va salut si o sa ne mai vedem pe dotsis,e chiar cel mai tare site pt telefoane symbian.;)

salut,cata! da,suntem importanti,da' uite ca pe cat de multa lume a votat deschiderea acestei sectiuni,pe atat de putini posteaza. ne bucuram ca esti printre noi si-ti urez vacanta placuta in continuare pe dotsis.:)

traian_stc
07-19-2008, 02:22 PM
chiar m-am mirat cand am citit ceva in romana aici :) foarte misto topicul...
apropo traian ma cheama sunt din adjud si sunt la facultate in bucuresti la protectia mediului :)

diabolick_superior
07-19-2008, 03:51 PM
da...eu am terminat anul acesta facultatea de Geografie si Geologie pe aproape aceeasi specializare ca tine "Mediu"

traian_stc
07-19-2008, 04:01 PM
eu mai am inca un an si deja m-am saturat de ea :D
felicitari pt licentza :)

violonist85
07-20-2008, 09:06 AM
Salut,Traian! Ne bucuram mult k mai posteaza si oameni noi.Sper sa-ti placa forumul asta si in special sectiunea ptr romani.:)

diabolick_superior
07-20-2008, 06:44 PM
BUn venit la noi....daca afli ceva nou..nu tine numai pentru tine....poti sa te exprimi in lb romana chiar aici..si noi iti vom fi recunoscatori pentru interes

danielukm8
07-20-2008, 10:44 PM
Salut, sunt Daniel am 21 de ani sunt in anul 3 la facultatea de chimie industriala din iasi. Posesor de nokia e51, un telefon practic si inteligent datorita comunitatii dotsis.

Cu stima Daniel:p

diabolick_superior
07-20-2008, 11:08 PM
Bine ai venit Daniel...

violonist85
07-20-2008, 11:12 PM
Salutari,Daniel!:) Bine ai venit printre romani pe Dotsis!

singuran
07-21-2008, 02:20 AM
:)Salut,CATA,TRAIAN SI DANIEL,bine ati venit printre noi :victory::victory:

dj_mcm2001
07-29-2008, 06:02 PM
Salutare tuturor!!! Numele meu e Marian si sunt din Sibiu. Nu sunt un "fericit" posesor de symbian ci doar de S40V3, ma bucura insa faptul ca gasesc pe acest forum o sectiune a noastra, a vorbitorilor de limba romana:victory:

violonist85
07-29-2008, 09:09 PM
Si primul post e kiar aici in sectiunea noastra!:) frumos! Bravo!Pai te salutam si asteptam posturile tale,indiferent dak ai sau nu tel symbian (poate o sa-ti iei intr-o zi).Oricum,dak t putem ajuta cumva,nu uita k exista un thread special dedicat unde poti sa-ti expui spre rezolvare(depinde de problema) problemele legate de tel mobil. In plus,orice sugestie e binevenita.

sc0rpyon
07-29-2008, 10:38 PM
Bun venit Marian :)bucura-te de bunurile forumului dar in acelasi timp sa-ti arunci o privire la reguli;)

Alyn
07-30-2008, 01:58 AM
Salut sunt Alin din Bucuresti anu I in Spiru Haret Mate-Info .. ma surprinde categoria Romana interesant. Cu stima Alin.

singuran
07-30-2008, 02:25 AM
SALUTARE ALIN,BINE AI VENIT PE DotSIS SI CUM A SPUNEA RADU MAI INAINTE PRIETENULUI NOSTRU ORICE PROBLEMA ,INTREBARE SAU OBSERVATIE NU EZITA SA O POSTEZI,BUNA NAVIGARE!!;)

violonist85
07-30-2008, 07:20 AM
Speram sa ne spui,Alin,si ce tel folosesti dar am dedus din postul tau in sectiunea de ajutor k ai un N95.Sa-l stapanesti sanatos si dak e si varianta lui N95 cu 8GB memorie, e cu atat mai bine.:) Te salut si-ti doresc sa te simti cat mai bine in sectiunea noastra.
O sa t rog ,totusi, si nu doar pe tine ci pe toti noii useri sa se uite si pe regulamentul forumului k sa evitam,p kt posibil,mutarea posturilor dintr-o sectiune intr-alta sau,si mai rau,stergerea lor.E bine sa fim,fiecare in parte organizati si ordonati si sigur n-o sa avem probleme.Mersi!:)

sc0rpyon
07-30-2008, 11:26 AM
Salut Alyn,deja te aveam in lista de cateva saptamani,bun venit in sectia pt romani,k pe forum nu pot spune pt k esti mai de mult k mine:D

mphonez
08-03-2008, 01:38 AM
Salut sunt Robert, tg jiu, oltean :-" :D... nu vreau sa-ncep sa ma laud cu pandurii:))...

Am un e50... desi visez la un n93... dezamagit de telefon, pt ca desi face parte din s60 3rd... unele jocuri imi merg in reluare.. :|

Nu sunt student pe la nush` ce facultate de IT, ci doar ma pasioneaza pc-ul, telefonul si webul.. wap-ul :)...

Stiu ceva d`ale scriptingului, limbaj html, xhtm si wml, plus cateva chestii despre telefoane asa ca...

Am un site personal dedicat telefoanelor... atat versiune web cat si wap... n`o sa ma laud cu el :))

Folosesc ca pseudonime robert222, pe wap, si S3N7 sau Sapa Nik3* pt cs...

violonist85
08-03-2008, 06:59 AM
Salut Robert!Ne bucuram sa te avem printre noi in sectiunea romanilor.Dak site-ul tau nu e forum,cred k ai putea sa-i postezi url-ul aici.Dak t pricepi la scripturi,poate o sa-ti cer ajutorul cu niste kestii.Dar pana atunci,iti urez un calduros bun venit pe forum!:)

mphonez
08-03-2008, 12:26 PM
Ms din nou violonist... situl... [DOAR DACA NU E FORUM] ;;) l`am pus si la semnatura :)

sorry,mi-am luat libertatea de a-ti edita postul intrucat contravine regulamentului forumului.Eu am zis k poti sa-i pui url-ul dak NU e forum.Dar se pare k este astfel incat te sfatuiesc sa-l scoti si din semnatura k sa eviti problemele cu ceilalti moderatori si cu adminul.

SouLCatch3R
08-16-2008, 05:52 AM
Salut! Ma numesc Petri (de la Petre:D), am 20 de ani si sunt detinatorul unui Nokia N70, 6630, 6234, 6600, 6280. Am facut colectie.. nu imi vand telefoanele.. Cred ca am peste 20 :sarcastic:
Imi pare bine ca s-a deschis aceasta sectiune.Cateva imbunatatiri i-ar mai trebui. Am fost Mod pe un forum de tel mobile si a mers f bine treaba. Dar din pacate nu am mai avut timp sa ma ocup.. Sunt detinatorul unui permis de conducere de 3 zile :D si astept sa imi vina golfutu 4 cu sufletu la gura :lol: :love:
Cam atat.. numai cuvinte de lauda ce ati facut pana acum.. aaa da.. apropo aveam deschis un thread cu niste filme romanesti cu subtitrare in limba romana pt SmartMovie si vad ca s-a sters.. era bine de puteam muta acel thread in sectiunea romana.. Pot sa contribui si eu la cresterea acestei sectiuni si voi mai posta cate ceva cand voi avea timp.
Numa` bine!

violonist85
08-16-2008, 08:37 AM
Te salut si multumim ptr ajutor dar deocamdata dotsis-ul trece printr-o perioada destul de nasoala.S-au sters sute de threaduri si au fost scosi o groaza de moderatori.In fine,ne bucuram k esti printre noi.

RottenKid
08-27-2008, 11:57 PM
Salutare,

Sunt Alin (sau RottenKid) , la prima vedere sunt din Brasov iar daca va uitati un pic mai bine sunt de vreo 4 ani in Olanda. Sunt un totally noob in ceea ce priveste Symbian-ul (super vechi utilizator de Sony Ericsson: T29 , T39 , T610 , K700 , W810 , W880 , K810i) iar acum am pus mana (de vreo 2 zile) pe un N95-8GB (gratis la abonament :P).
Sper sa nu dau cu mucii in fasole pe aici , sper sa reusesc in timp sa invat ceva despre symbian si chestii de genul iar voi sper sa aveti rabdare cu mine.

P.S. Am cont de mult pe aici , la vremea respectiva ma rugase un prieten sa-i iau niste jocuri.
P.S.S. Scuze pentru parantezele multe :p

violonist85
08-28-2008, 08:31 AM
Salut,Alin.Unii dintre noi (incluzandu-ma si pe mine) te cunosc de mult.E ciudat totusi k ai skimbat "traditia" trecand de la SE la Nokia,si nu orice Nokia.Tin sa-ti spun k te felicit pentru alegerea modelului.E un model de top! (personal l-am testat de multe ori si n-am ce sa-i reprosez). Iti doresc sedere placuta aici.
Avem o sectiune in romana si pe d o t n x t. c o m(evident,fara spatii).Poate ne faci o vizita si acolo.

RottenKid
08-28-2008, 10:20 AM
violonist85: de unde ma cunoasteti multi ? :p

diabolick_superior
08-29-2008, 02:07 PM
pai cum sa nu te conoastem!?

mmg1818
09-28-2008, 03:53 PM
Primul post in acest forum. Cu un an in urma am descarcat de pe acest forum primul dvd vista ultimate, a mers si merge foarte bine numai ca se dezactiveaza dupa o luna, au mai aparut alte dvd-uri cu sp1 integrat pe alte forumuri dar au cateva bug-rii. Aici nu am cautat pe forum vista, dar am gasit in carcasa dvd-lui adresa forumului de aici care l-am scris pe coperta, nu mai exista acel post. S-a schimbat forumul de atunci. Cu un an in urma acest site am crezut ca-i din China dar ii din India.

Telefoane nu pre ma intereseaza decat al meu un w810 ca are ecranul spart si tre sa-l repar dar ma gamdesc sa-mi iau alt telfon un HTC P4550 Kaiser Smartphone.

Pe mine ma intereseaza muzica si filmele in format HD.

Sant din bucuresti, nume nu-mi trebuie pe net decat un id mmg1818

Thanks to all.

violonist85
10-01-2008, 05:37 PM
Dak vrei sa-ti pastrezi anonimatul e alegerea ta si nu t poate condamna nimeni ptr asta.Era mai usor insa ptr noi toti sa ne cunoastem dupa nume,nu dupa username.Forumul s-a skimbat ,intr-adevar, foarte mult in ultima perioada d timp...Ne bucuram sa t avem printre noi.