View Full Version : Preferintele voastre pentru producatorii de telefoane mobile
violonist85
05-30-2008, 10:58 AM
aici puteti sa votati preferintele voastre in materie de firme producatoare de tel mobile....
Atentie! Un user poate vota mai multe firme daca el asa considera.
singuran
06-14-2008, 02:06 PM
multumesc pentru invitatie,eu optez pentru Nokia,pentru ca sunt cele mai bune si printre cele mai complete de tehnologie:)
violonist85
06-14-2008, 03:06 PM
multumesc pentru invitatie,eu optez pentru Nokia,pentru ca sunt cele mai bune si printre cele mai complete de tehnologie:)
asta e si parerea mea dar asa cum probabil ai vazut si tu, pentru altii , altele sunt preferintele in materie d tel mobile (si diversitatea de opinie e un lucru cat se poate de bun;dak n-ar exista ea,nici forumurile nu si-ar mai avea rostul),motiv pentru care am si deskis topicul asta cu voturi.
__susanu__
06-19-2008, 01:55 PM
hm...sincer Motorola....:D
violonist85
07-01-2008, 06:28 PM
multumesc tuturor pentru voturi!:)
se pare ca Nokia este in continuare in topul preferintelor voastre pe primul loc (cu 10 voturi), pe locul doi clasandu-se SonyEricsson si HTC (cu cate 3 voturi),iar locul trei este impartit intre Samsung, Apple si Motorola (fiecare cu cate 1 vot).
ca sa fiu sincer, cam asta era si topul meu si acum s-a si confirmat. multumesc!:)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.